Verzenden & retourneren

Verzenden Nederland:

De verzending van de pakketjes gaat via PostNL en zolang het kan via een brievenbuspakketje. Hiervoor hoef je dus niet thuis te blijven. De pakkertjes worden altijd met een track and trace code verstuurd. 

Verzending is alleen binnen Nederland en je betaald 2,95 of 3,95 euro indien je een bestelling plaatst van onder de 35 euro. Verzendkosten vervallen als de bestelling meer dan 35 euro bedraagt. 

Het tarief 2,95 euro is voor bestellingen van A4 posters, stickervellen en slingers. Het 3,95 euro tarief is voor alle andere producten. Ook als het via een pakketje wordt verstuurd is het tarief 3,95. 

De levertijd staat bij het product aangegeven. Let op: bestel je meerdere producten? Dan geldt de langste levertijd voor de hele bestelling. 

Heb je betaald via een overschrijving? Dan gaat de levertijd in op het moment dat we je betaling hebben ontvangen, in de meeste gevallen is dit de dag na de bestelling. 

 

Verzenden België:

De verzendkosten naar België zijn 4,25 / 8,95 euro en hangt af van het gewicht van de bestelling. De verzendkosten worden automatisch berekend en welk tarief er geldt zie je in het winkelmandje terug. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden.

Retourneren:

Je hebt bij elke bestelling het recht om binnen 14 dagen aan forest and bear aan te geven dat je een deel of de gehele bestelling wilt retourneren. Dit kan je doen door een e-mail te sturen aan info@forestandbear.nl met daarin je naam, adresgegevens, het ordernummer van de bestelling en welke producten je wilt retourneren. De producten moeten echter wel ongebruikt zijn en zover mogelijk met de originele verpakking worden teruggestuurd. Het terugsturen van de producten moet binnen 14 dagen na dat je hebt aangegeven dat je de producten wilt retourneren gebeuren.

Voor het terugsturen kan je het beste de doos (of een vergelijkbare doos) gebruiken waar de bestelling is in verstuurd. Gebruik geen envelop i.v.m. schade in het postverkeer. Eventuele gratis producten of extra's dienen ook geretourneerd te worden. Geef bij het retourneren aan om welke bestelling het gaat (naam en ordernummer). 

De kosten voor het retourneren zijn voor jezelf. Bewaar de track and trace code van de retourzending goed, dit is het bewijs van je verzending. Het is niet mogelijk om producten te ruilen. 

Het geld van (een gedeelte van) de geretourneerde  bestelling krijg je zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk  30 dagen nadat we de retourzending hebben ontvangen.

 

Retouradres:

Forest and bear

Oranjestraat 125

2013VD Haarlem 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzending in NL vanaf 35 euro ✓ Verbergen