Over forest and bear

Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina! Even voorstellen dus: Forest and bear is een jong bedrijf (2018) dat zich richt op betaalbare (gepersonaliseerde) styling van kinder- en babykamers.

De reden op forest and bear te beginnen is dat ik (heel stom) een verjaardag was vergeten van een vriendin. Om te zorgen dat dit niet nog een keer ging gebeuren dacht ik: laat ik eens een kalender kopen en daar gewoon de verjaardagen opzetten. Alleen.... kon ik geen (betaalbaar) exemplaar vinden die ik echt leuk vond dus heb ik er zelf een ontworpen. Dat vond ik zo leuk om te doen dat vanaf dat moment het balletje is gaan rollen en heb ik in juli 2018 de website live gezet.

Het ontwerpen is overigens niet het enige wat ik leuk vind - het inpakken is ook elke keer weer een feestje, wel zo handig als je een webshop hebt natuurlijk!

Verder ben ik moeder van twee jongens (van 2,5 en bijna 1) woon ik samen met Lars in Haarlem en werk ik doordeweeks als IT-er. Redelijk verschil met forest and bear en dat maakt de combi voor mij ook ontzettend leuk. 

Heb je vragen, suggesties of wil gewoon wat laten weten? Mail dan naar info@forestandbear.nl of stuur een berichtje via social media (instagram: forestandbear.nl).

 

Veel liefs,

Machteld

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzending in NL vanaf 35 euro ✓ Verbergen