Over forest and bear

Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina! 

Even voorstellen: Forest and bear is in 2018 opgericht en richt zich op betaalbare (gepersonaliseerde) styling van de leukste babykamers en kinderkamers. F&B is opgericht door mij (Machteld) en ik ben dan ook degene die niet alleen alles ontwerpt maar ook jouw bestelling speciaal voor jou maakt. Alles is handwerk - daarom zijn de levertijden (2-6 werkdagen) ook niet vergelijkbaar met de grote websites. 

De reden dat ik forest and bear heb opgezet? Ik was (heel stom) een verjaardag was vergeten van een vriendin. Om te zorgen dat dit niet nog een keer ging gebeuren dacht ik: laat ik eens een kalender kopen en daar gewoon de verjaardagen opzetten. Alleen.... kon ik geen (betaalbaar) exemplaar vinden die ik echt leuk vond dus heb ik er zelf een ontworpen. Dat vond ik zo leuk om te doen (ik had al wat grafische ervaring vanuit mijn opleiding) dat vanaf dat moment het balletje is gaan rollen en heb ik in juli 2018 de website live gezet. Het zijn alleen geen kalenders geworden zoals je misschien wel is opgevallen, maar kinderkamer artikelen omdat dat natuurlijk veel leuker is! Van klanten het te horen krijgen dat “het kamertje nu echt af is” is exact hetgeen waar ik het voor doe. 

Verder ben ik moeder van twee jongens (van 4 en 2) woon ik samen met mijn man Lars in Haarlem in ons klushuis dat bijna af is (tot we weer wat nieuws verzinnen natuurlijk.…).

Heb je vragen, wil je wat laten weten (ook leuk!) of suggesties? Mail dan naar info@forestandbear.nl of stuur een berichtje via social media (instagram: forestandbear.nl).

 

Liefs,

Machteld