Terugbetalingsbeleid

Je hebt bij elke bestelling, mits het niet gaat om maatwerk,  het recht om binnen 14 dagen aan forest and bear aan te geven dat je een deel of de gehele bestelling wilt retourneren. Dit kan je doen door een e-mail te sturen aan info@forestandbear.nl met daarin je naam, adresgegevens, het ordernummer van de bestelling en welke producten je wilt retourneren. De producten moeten echter wel ongebruikt zijn en zover mogelijk met de originele verpakking worden teruggestuurd. Het terugsturen van de producten moet binnen 14 dagen na dat je hebt aangegeven dat je de producten wilt retourneren gebeuren.

Voor het terugsturen kan je het beste de doos (of een vergelijkbare doos) gebruiken waar de bestelling is in verstuurd. Gebruik geen envelop i.v.m. schade in het postverkeer. Eventuele gratis producten of extra's dienen ook geretourneerd te worden. Geef bij het retourneren aan om welke bestelling het gaat (naam en ordernummer). 

De kosten voor het retourneren zijn voor jezelf. Bewaar de track and trace code van de retourzending goed, dit is het bewijs van je verzending. Het is niet mogelijk om producten te ruilen. 

Het bedrag van (een gedeelte van) de geretourneerde  bestelling krijg je zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk 30 dagen nadat we de retourzending hebben ontvangen.