Over forest and bear

Is het jou weleens overkomen dat je een verjaardag vergat van een goeie vriendin? Nou, mij dus wel. Oeps! Maar, zoals er weleens vaker geluk bij ongeluk komt kijken, het resulteerde in forest and bear zoals het nu is!


Dit is forest and bear

Forest and bear is een webshop met handgemaakte muurstickers die van de babykamer, kinderkamer of welke kamer dan ook een stijlvolle en gepersonaliseerde ruimte maakt. En dat in een handomdraai! Oké, bijna dan. De muurstickers zijn voor kinderen, maar ze zijn op en top stijlvol en stuk voor stuk blikvangers waar jij als ouder ook blij van wordt. Twee vliegen in één klap! Een muursticker op de wand is een simpele én betaalbare manier om de kamer de finishing touch te geven. Of ook wel spreekwoordelijk gezegd: de puntjes op de i, de kers op de taart.

De muurstickers ontwerp ik zelf met veel liefde of worden ontworpen door een andere designer. Het hele proces is handwerk en elke bestelling wordt speciaal voor jou gemaakt.

Van de zin: ‘Wauw, nu is het kamertje helemaal af!’ word ik het meest blij. Als een klant dat tegen mij zegt ben ik een gelukkig mens. Een muursticker is natuurlijk maar een muursticker, maar er schuilt wel degelijk iets achter. Het gevoel van er klaar voor zijn, nadat je de babykamer van top tot teen hebt ingericht. Het blij maken van je kind, omdat het zijn of haar droomkamertje heeft gekregen. Het maken van een statement in de gewenste ruimte. Allemaal gevolgen van de zorgvuldig gekozen muurstickers. Het zijn kleine handelingen, maar met een grotere impact dan je in eerste instantie zou denken.

 

Hoe het begon

Nog even over die vergeten verjaardag. Want ja, hoezo het resulteerde in forest and bear? Nou, na dat incidentje besloot ik dat het me nooit meer mocht overkomen en maakte jacht op een verjaardagskalender. Dat leek me wel een handig hulpmiddel. Maar tot mijn grote teleurstelling kon ik geen kalender vinden die aan mijn wensen (en budget) voldeed. Ik besloot mijn skills in de strijd te gooien (ik heb grafische ervaring opgedaan vanuit mijn opleiding) en ontwierp een eigen verjaardagskalender. Het proces van ontwerpen en uitdenken vond ik zo leuk dat ik daar verder mee ben gegaan. Het zijn alleen geen kalenders geworden maar muurstickers!

 

Een beetje over mij

Samen met mijn man Lars en twee zoontjes van 6 en 4 woon ik in Groningen, we zijn net verhuist en hebben de sleutel gekregen van ons klushuis. Dit is niet de eerste keer dat we een huis gaan opknappen!  Een huis opknappen en elke kamer en ruimte stijlvol en naar onze smaak inrichten vind ik namelijk heerlijk om te doen.

Waar ik verder blij van word? Kinderen die uitslapen, dat is echt een zegen! Haha, gekheid natuurlijk. Ik kan enorm genieten van mijn kinderen door bijvoorbeeld samen te wandelen om daarna iets lekkers te halen. Gezellig! Daarnaast vind ik het heerlijk om naar zee te gaan en de frisse wind door mijn haren te voelen en dat de kinderen dan ondertussen lekker uitrazen. Het geeft me rust en ontspanning.

Geloof het of niet, maar ik ben allergisch voor banaan. Ha, waarschijnlijk ben ik de enige persoon op heel deze aarde! Van de geur alleen al word ik misselijk en dat is soms best lastig als het de favoriete snack van je twee kinderen is…

Er is een orchidee naar mij vernoemd. Mijn moeder werkte in een orchideeënbedrijf en zo’n 20 jaar geleden vernoemden ze hun nieuwe soorten naar vrouwen. Daar ben ik dus een van en dat vind ik een grote eer!

Dan nog een laatste random feitje: ik wilde vroeger archeoloog worden, totdat ik erachter kwam dat het betekent dat je dagenlang in een modderige kuil zit en heel veel geduld moet hebben. Ik dacht: hup, schep erin en je vindt een dino, maar helaas, dat werkt niet zo. 

 

Oké, genoeg over mij! Snuffel lekker rond in de webshop en kies de muurstickers uit die je kinderkamer, babykamer of andere ruimte de juiste toon geven. Heb je vragen of advies nodig? Ik help je graag! Stuur een e-mail naar info@forestandbear.nl

Heb je iets moois gemaakt met de muurstickers van forest and bear? Ik vind het heel leuk om de eindresultaten te zien, dus deel vooral een foto! Dat mag via de e-mail of via een DM/tag op Instagram. Je kunt me vinden op forestandbear.nl

Meer inspiratie nodig? Kijk eens op mijn Instagrampagina @forestandbear.nl of op pinterest (forestandbearNL).

 

Liefs,

 

Machteld