Is mijn muur geschikt?

 De muurstickers zijn geschikt voor gladde muren en muren met een licht reliëf.

Voor meer informatie kan je altijd even een e-mail sturen (info@forestandbear.nl).

Verf

 

Latex

Latex verf  of andere type muurverf zijn geen probleem als ondergrond voor de stickers.

Anti-vlek verf / extra matte verf / histor verf 

Specifiek: Textielstickers 

Het is niet aan te raden de textielstickers te plakken op anti-vlek verf, extra matte verf of matte histor verf (kleuren, mengkleuren). Dit staat bij de stickers aangegeven.

Overige stickers

In principe is het mogelijk de stickers te plakken op een ondergrond waarbij de hechting minder is. 

Voor meer informatie kan je altijd even een e-mail sturen (info@forestandbear.nl).

Behang

De muurstickers zijn geschikt om op elk type behang te plakken, mits er geen speciale laag op is gespoten dat net als de verf is voorzien van een anti-vlek behandeling / impregnatie. 

Glasvezelbehang

De muurstickers zijn geschikt om op glasvezelbehang te plakken - let wel op, je ziet het relief van het behang door de sticker heen en de stickers zijn iets lastiger te plakken doordat de ondergrond niet glad is.

Spachtelputz / Baksteen / Granol

Het is niet aan te raden om de stickers te plakken op spachtelputz, baksteen of granol. De ondergrond is te onregelmatig waardoor de stickers weinig plakoppervlakte hebben om goed te hechten. 

Verwijderen van de stickers

De stickers verwijder je door ze een beetje warm te maken met een föhn, zo wordt de plaklaag van de sticker weer soepel en kan je ze er rustig afhalen.

Extra hechting stickers

Wil je de stickers extra goed vastzetten? Maak dan de sticker warm met een föhn als deze op de muur zit en druk het extra goed aan terwijl de sticker afkoelt.