Tip: behang maken met stickers!

Tip: behang maken met stickers!

In minder dan een half uur een hele muur voorzien van een leuke print? Dat kan! Deze stickerset zorgt ervoor dat je niet aan de slag hoeft te gaan met rollen behang en lijm. En wat ook heel fijn is, je kan zelf beslissen hoe druk of rustig je het patroon wil hebben. 

Tips voor het plakken:

  • Kijk tussendoor! doe af en toe een paar stappen naar achter, vind je het patroon te druk? Verplaats wat stickers. Te rustig? Plaats er wat bij. 
  • Druk de stickers nog niet volledig aan, zo kan je ze nog makkelijk verplaatsen. Ben je helemaal tevreden? Druk dan aan of zet ze extra vast door de sticker een beetje warm te maken met een föhn. 
  • Heb je nog geen idee hoe je het patroon wil plakken? knip dan de stickers los en hang ze met een beetje schilderstape op de muur, zo kan je een patroon maken zonder dat de stickers al op de muur zitten. Je kan de stickers ook plakken en later verplaatsen - let hierbij wel op dat er geen vuil op de stickers komt (stof etc.) omdat de sticker dan minder plakt.

Hoeveel heb ik nodig?

  • Maak een foto van de muur en zet in paint/bewerkingsprogramma van je telefoon stipjes in de foto. Deze stipjes zijn de figuren. Maak een patroon waar je blij mee bent en tel de figuren - zo weet je snel hoeveel sets je nodig hebt!
  • Of plak op de muur stukjes schildertape - heb je een patroon wat je leuk vindt? Tel de figuren. Tip hierbij is een m3 te doen. Meet dan de hele muur op. Aantal stukjes tape van 1 m3 x het aantal m3 van de hele muur = totale aantal stickers.

Hier zie je de blaadjes stickers met het duo giraffen hoofden

 

Terug naar blog