Mini make-over van de speelhoek, tweelingkamer en kinderkamer (door Kailey)

Kailey is de trotse moeder van dreumes Lev en tweeling Pep en Pom (6 maanden) - ze geeft dagelijks een kijkje in haar leven via de verschillende socials (Instagram: xxkaill / Facebook: Kailey Lev Pep & Pom ) en ze blogt ook voor de negenmaanden beurs (www.negenmaandenbeurs.nl). 

Speelhoek: De speelhoek was wat saai en door de slingers is er een rustig kleuraccent toegevoegd. het huisje heeft Kailey zelf als sticker gemaakt (hoe handig werk heeft zij!) maar is heel makkelijk te maken met washi tape. 

Tweelingkamer van Pep en Pom: de muur bij de commode met een sticker wolk van stippen (goud) beplakt.

Kinderkamer Lev: Sticker "the coolest kid" - hier hing eerst een slinger met deze slogan, maar die viel helaas uit elkaar. De slinger is vervangen door de sticker en de berenslinger hangt er nu boven voor een leuk kleurtje. Kailey heeft ook druppels op de deur geplakt (ze hoeven zeker niet alleen op de muur!) - hoe leuk is dat!

Tipje - de sticker kan je goed recht plakken door een potloodstreepje te zetten of een schilderstape te plakken (dit kan je bijvoorbeeld ook bij de action krijgen als de bouwmarkt niet in de buurt is!).

 

Alle producten gebruikt in de mini-make over staan hieronder - wil je specifiek iets weten of bepaalde afmetingen bespreken? stuur dan een mailtje naar info@forestandbear.nl of stuur een DM op Instagram.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzending in NL vanaf 35 euro ✓ Verbergen