Flower power!

Flower power!

Rustige kleuren in de kinderkamer maar wel met kleur. Hoe doe je dat? 

Behalve de meubels in de kamer zijn er nog twee hele beeldbepalende elementen, de vloer en de wanden. 

Vloer, heb je een vloer die niet te druk oogt en de juiste kleur is? Super fijn, hoef je er niks aan te doen! Heb je een vloer die niet helemaal naar jouw smaak is dan kan je werken met kleden. Een groot kleed in de kinderkamer is zacht en geeft ook de nodige textuur aan de kamer (en verbergt dan de vloer een beetje).

De Action, Ikea, Karwei en andere budget zaken hebben vaak dunne kleden die een groot oppervlakte kunnen opvullen zonder de wereld te kosten.

Ook bij een vloer die mooi is kan een kleed heel veel toevoegen qua kleur (hier is gekozen voor een roze kleed) en textuur in de kamer. Zie bijvoorbeeld de foto en denk het kleed weg - dat oogt toch een beetje kaal! 

Voor de wanden, je kan er voor kiezen de muren wit te laten of te werken met een neutrale verfkleur - hier is gekozen voor de kleur skimming stone (Farrow and Ball)- heel bijpassend bij de kleuren van de set muurstickers - zo wordt de kamer qua kleur net een tikje warmer. Tipje hier is dat de verfkleuren van Farrow and Ball ook te mengen zijn in betaalbare verven (google dit even!).

 

Muurstickers: bloemen met egeltjes

Verder op de foto: bed (ikea - Minnen), accessoires CosyKids.nl, kleed (Tapis Petit - Juul Dot)

 

 

 

Lees meer

Simpel een Statement maken in de baby- of kinderkamer

Simpel een Statement maken in de baby- of kinderkamer

Circus tent met olifanten

Circus tent met olifanten

Tip: behang maken met stickers!

Tip: behang maken met stickers!