Tip:

Tip:

In minder dan een half uur een hele muur voorzien van een leuke print? Dat kan! Deze stickerset zorgt ervoor dat je niet aan de slag hoeft te gaan met rollen behang en lijm. En wat ook heel fijn is, je kan zelf beslissen hoe druk of rustig je het patroon wil hebben. 

Tips voor het plakken:

  • Kijk tussendoor! doe af en toe een paar stappen naar achter, vind je het patroon te druk? Verplaats wat stickers. Te rustig? Plaats er wat bij. 
  • Druk de stickers nog niet volledig aan, zo kan je ze nog makkelijk verplaatsen. Ben je helemaal tevreden? Druk dan aan of zet ze extra vast door de sticker een beetje warm te maken met een föhn. 
  • Heb je nog geen idee hoe je het patroon wil plakken? knip dan de stickers los en hang ze met een beetje schilderstape op de muur, zo kan je een patroon maken zonder dat de stickers al op de muur zitten.

Hoeveel heb ik nodig?

  • Maak een foto van de muur en zet in paint/bewerkingsprogramma van je telefoon stipjes in de foto. Deze stipjes zijn de figuren. Maak een patroon waar je blij mee bent en tel de figuren - zo weet je snel hoeveel sets je nodig hebt!

Hier zie je het avonturen bos - behang

En... momenteel is dit de enige "behang" set. Maar er komen er snel meer aan!

Lees meer

Mix van drie trends: jungle, geometrisch & kosmisch

Mix van drie trends: jungle, geometrisch & kosmisch

Simpel een Statement maken in de baby- of kinderkamer

Simpel een Statement maken in de baby- of kinderkamer